Összegző, tervező

Milyen volt a 2021-es év?

Lajos: A zenekarnak ez egy sikeres éve volt a Covid helyzethez képest is. Volt több sikeres koncertünk és rengeteget fejlődött a zenekar. Akár egy önálló két és fél órás bulit is tudunk adni, annyi saját és feldolgozás nótánk van.

Bálint: Rengeteg tapasztalatot és rengeteg élményt kaptam 2021-től és mégtöbb alkalmat arra, hogy fejlődjek, gyakoroljak és ez a zenekarra is igaz.

Pisti: Kicsit nyögvenyelősen indult az eleje. Nem voltak fellépések és én ezt egy kicsit nehezen viseltem. Amint jöttek a koncertek, úgy lett egyre jobb a hangulatom, most meg már várjuk is a következő évet és kérdés, hogy mit várhatunk tőle. Sajnos nem csak rajtunk múlik, hanem az egyéb körülményeken is.

Gabi: Egész jó volt ez az év, mind a magánéletben, mind a zenekarban.

Gergő: Az év eleje a Légy magad lemezről szólt: megtörténtek a felvételek, elkészült, kiadásra került, videóklipet készítettünk. Ekkor írtuk meg a következő lemez anyagát is. Aztán az év második felében inkább a fellépéseké volt a főszerep. Sokat tanultunk, az biztos.

Mi volt számodra a legnagyobb pozitívum 2021-ben?

Lajos: A hegyeshalmi és a budapesti koncerteken nagyon jól szóltunk, még az én „kényes” füleim szerint is. Ezt bizonyítják majd az S8 beli felvételek is.

Bálint: Kapásból a hegyehalmi bulit mondanám, ez volt az első alkalom, hogy nagy színpadon játszottunk, ez teljesen új élmény volt a számomra. Remélem nem utoljára játszottunk ott.

Pisti: Nekem mindig az az élmény, amikor fent vagyok a színpadon. Mindegy, hogy mekkora a közönség, a végén mindig szól a vissza-vissza. Különleges volt fellépni a Pállfy Miklós laktanyában a 12. Légvédelmi Rakétaezred nyílt napján, mert korábban közel 20 évet szolgáltam ott és amióta leszereltem, most voltam benn először civilként. Úgy is viselkedtem, mint egy civil.

Gabi: A Légy magad címú dalunk videóklipjének az elkészítése és megjelenése az nagyon jól sikerült, ahogy maga a lemez is nagyon pozitív kritikákat kapott. Az év második felében már viszonylag sok fellépésünk is volt.

Gergő: Sok új barátra leltünk és sok új helyen léptünk fel. De a legnagyobb pozitívum mégis az, hogy a nehézségek ellenére együtt maradtunk. Sok hozzánk hasonló zenekar nem úszta meg.

2022?

Lajos: Nagyon bízom benne, hogy Miletics Ádám barátunk, aki a jövő évi koncertjeinket szervezi, hatékony lesz és sikerül több jó bulit is intéznie a bandának.

Bálint: Minél több fellépést szeretnék jövőre és főleg a nyárra, ami nekünk eddig kicsit kimaradt. Készülünk egy új lemezzel is jövőre, ami szerintem az eddigi legjobb anyagunk lesz. Mindenki hozzátette a magáét és sokkal ütősebb lesz, mint az előzőek.

Pisti: Nagyobb ismertséget és elismertséget szeretnék, sok fellépést olyan helyeken is, ahol eddig nem jártunk. Maradjon együtt a csapat, mindenki csinálja a dolgát és akkor minden menni fog.

Gabi: Várom, hogy elkészítsük az új lemezt és élőben is sok helyre el tudjuk vinni a dalokat.

Gergő: Ki kell használnunk a lehetőségeinket. Remélem lesznek. Valamint bízom az új lemezben is.

Szólj hozzá