2021 Várakozni Tilos! módra

A Várakozni Tilos! zenekar 2021-s éve, ha csak a számokat és a tényeket nézzük:

13 fellépés: 4 Győrben, 2 Kapuváron, 1-1 Mosonmagyaróváron, Himodon, Répcelakon, Hegyeshalomban, Szanyban, Budapesten és Kunszigeten.

1 lemez megjelenés (2021. február 20., Légy magad),

1 hivatalos videoklip megjelenés (2021. június 5., Légy magad),

1 hivatalos szöveges videó megjelenés (2021. november 8., Vasárnap)

A 2021. évre is rányomta a bélyegét a világjárvány. Az év első felét próbateremben és stúdióban töltötte a zenekar, így a 13 fellépés hat hónap alatt az kifejezetten jónak mondható, bár szerettünk volna több helyre is eljutni. A banda technikai felszerelése is változott az előző évekhez képest, sokkal kompaktabb és professzionálisabb lett, ami a modern kor követelményeinek is egyre inkább megfelel.

Így a fő cél a harmadik lemezünk megjelenése mellett a koncertjeinknek a számának a növelése lesz a következő évben. Mivel idén elmaradt a zenekar szokásos születésnapi bulija is, ezért jövő februárban egy nagyobb rendezvénnyel igyekszünk ezt pótolni, több nagyszerű banda társaságában.

A Várakozni Tilos! zenekar mellett rendszeresen dolgozik még pár jó arc, akiknek sokat köszönhettünk az évben: Miletics Ádám (a Dongó LiveMusic Hall programszervezője, a Várakozni Tilos! Koncertszervezője), Torma Márk (a zenekar mindenese, road, sofőr, biztonsági felelős, stb…) Teremi Péter (a TripPhotography tulajdonosa, a zenekar fotósa). Külön köszönet: Matula Csabának, Havassy Anna Katalinnak és Rózsa Tamásnak.

Szólj hozzá