Egy hónap elrepült a nyárból

Eltelt egy hónap 2023 nyarából és Függ Gergely-t kérdezzük, hogy mi újság a Várakozni Tilos! háza táján?

Sziasztok! Készülünk a július végi eseményekre. A hónap elején többen is pihenünk egy kicsit, mert kemény hónapokon vagyunk túl, ránk fér a lazítás, hogy aztán újult erővel térjünk vissza.

Legutóbb Barcson léptetek fel, majd leforgattátok az Amerika című dalotokhoz készülő videóklipet….

A barcsi túra kicsit felemásra sikeredett. Jól éreztük magunkat a határ menti kisvárosban, kipróbáltuk a városi fürdőt is és mindenki nagyon kedves volt velünk. Nagyszerű embereket ismertünk meg és persze egy kiváló pécsi metálzenekart a Jackalhead-et, akik egy erős műsort nyomtak előttünk. Viszont estére már kiderült, hogy a Gabi is és én is megfáztunk korábban és bizony ez a hangomra is rányomta a bélyegét. Nagyon oda kellett figyelnem, hogy a két órás műsort végig bírjam, így ezen az estén nem tudtam a maximumot nyújtani. Amikor visszaértünk Győrbe, az orvos pár napos ágynyugalmat írt elő a gyógyszerek mellé, ami szerencsére megtette a hatását és most már minden rendben van. Szerencsére az Amerika videóklipjének a forgatásán nem kellett túl sokat énekelnem, mert igazából egy sztori videó lesz… Na, ott aztán volt minden, mi szem-szájnak ingere. Már várjuk, hogy a Forgeron Stúdió és Rózsa Tamás mivel rukkol elő a számunkra. A folyamatos ökörködés mellett persze komoly munka folyt, néhány statisztát is igénybe vettünk a felvételek alatt, akik néha tök random kerültek az felvételek közelébe és egy kis unszolás után playbackeltek is nekünk. Vicces volt.

A Színpadra Fel! tehetségkutatóval hogy álltok?

Ma lejárt a szavazási lehetőség a győri Művészeti és Fesztivál Központ Youtube csatornáján és bár nem mi lettünk az elsők, elég sok szavazatot gyűjtöttünk, amit szeretnénk megköszönni mindenkinek! Az első helyezett egyből bekerül az élő versenybe, ami a Rotary Fröccsnapok keretében kerül megrendezésre, a többi kilenc indulót a szakmai zsűri választja ki. Július ötödikén derül ki, hogy bekerültünk e. Szeretnénk megmutatni magunkat, készülünk a megmérettetésre, de ez már a zsűritagokon múlik.

Aztán július végén Sirok felé veszitek az irányt.

Így van, lehetőséget kaptunk, hogy a WorldBike Week Sirok nagyszínpadán játszunk a csütörtöki program végén, ami hatalmas megtiszteltetés és szeretnénk vele élni is. Ez az esztendő amúgy is a lehetőségek éve a zenekarnak, mert az előzőkre a Covid rendesen rányomta a bélyegét. A Modern rabszolga lemezünket jól fogadta a közönség, ahogy az eddig megjelent klipet is, új helyekre is eljutottunk és eljutunk majd a későbbiekben is fellépni, szóval panaszkodni nincs okunk. A siroki fellépés teszi fel a nyári programunkra a koronát, de persze az augusztus sem múlik el VT! fellépés nélkül.

Szólj hozzá