Sűrű napok: Színpadra Fel!, Sirok, Videóklip

Sűrű napok várnak a Várakozni Tilos!-ra, de gondolom ez miatt nem nagyon bánkódtok.

Nem igazán. A zsűri döntése alapján bejutottunk a Színpadra Fel! tehetségkutató döntőjébe, így felléphetünk a Rotary Fröccsnapokon, szombaton tartandó élő show-ba. Már ezzel hatalmasat nyert a zenekar, pláne, ha esetleg benne lennénk a Díjazottak között. Itt Győrben nagy médianyilvánosság előtt zajlik az esemény, holnap reggel például Pisti és Gergő mennek a Győr+ Rádióba, egy promóciós interjúra. Akinek tetszik a zenénk, az szombaton négytől jöjjön el a Dunakapu térre és egy hamvas fröcccsel (Így lehet szavazni!) támogassa a Várakozni Tilos! zenekart. Mi mindent ki fogunk adni magunkból, már amennyit negyed óra alatt kilehet. A napokban megjelent az Amerika című dalunk hivatalos videója a videómegosztó platformokon, ami egész jól teljesít, sokan meghallgatták már. Sokat foglalkozunk ennek a videónak a promóciójával is.

Ez egy kicsit más lett, mint az előző kettő videótok.

Nem kicsit, mivel ez egy úgynevezett sztori videó lett. Az első, amit két éve a Légy magad című dalunkhoz forgattunk, a bemutatkozásról szólt. A második Modern Rabszolga videóban azt szerettük volna megmutatni, hogy hogyan is néz ki a banda a színpadon. Ennek a harmadiknak pedig már története van. Ráadásul ezzel egy görbe tükröt is szerettünk volna mutatni, ami szerintem jól sikerült, hála Rózsa Tominak és a Forgeron Stúdiónak.

A hétvégi verseny után pedig irány Sirok.

Az a fellépés egy igazi mérföldkő lesz a zenekar életében, ez nem kérdés. Nagyon készülünk rá, mivel egy pozitív visszhangú buli nagyot lendítene a banda szekerén. A csütörtöki program záróbulija lesz a miénk, kicsit későn lépünk színpadra, de reméljük, hogy sokan kíváncsiak lesznek ránk is.

Ami szembetűnő, hogy a Wicky Black Brand-el már nem olyan szoros a kapcsolat, mint korábban volt.

Így igaz, mindannyian beláttuk, hogy kimaxoltuk a közös munka lehetőségeit. Szeretjük, imádjuk Wickyt, Nickót és Lacit, a későbbiekben is lesz közös munkánk, de Szentendréről nem mindenben tudnak segíteni egy Nyugat-Magyarországi zenekart. A legszebb az egészben, hogy mindezt ők látták be először. Amit ők képviselnek a Rockpagodán keresztül, az mindenképpen megsüvegelendő.

Zárszó?

Várunk mindenkit sok szeretettel szombaton délután a Dunakapu téren a Színpadra Fel! élő Show-ján. Reméljük, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk.

Szólj hozzá