Nagy Gábor billentyűst kérdeztük

Itt áll velem szemben Nagy Gábor, a Várakozni Tilos! zenekar billentyűse, akit arról kérdezek, hogy hogyan sikerült a banda elmúlt hat hete, hisz öt fellépésetek volt, videoklip megjelenésetek, szóval nem unatkoztatok. Milyen érzés volt hétvégéről hétvégére fenn állni a színpadon?

Üdvözlök mindenkit! Igen, ez a másfél hónap elég gazdag volt fellépésekben, hiszen április közepén Dunaszerdahelyen kezdtünk, majd sorban jött Szombathely, Győrszentiván, Győrújbarát és Celldömölk. Jó hangulat volt a koncerteken és igazán összeszedett volt a csapat. Nyilván a jó pap is holtig tanul, szokták mondani, nekünk is van még hová fejlődni, de jól sikerültek ezek a bulik.

Ha valamelyik fellépéseteket ki kellene emelned, melyik lenne az?

Szerintem a Jótékonysági Motorostalálkozón, Győrújbaráton adott koncertünk sikerült a legjobban, kiváló hangosítást kaptunk, sokan meghallgattak minket, jó kritikákat is kaptunk. Egy ilyen kaliberű buli már nagyon kellett a bandának. Én személy szerint nagyon izgultam, mert nagyon sok ember volt. Az eddigiekhez képest óriási színpadon játszottunk, féltem, hogy valami nem úgy sül el, ahogy szerettük volna, de minden simán ment. Azt nem tudom, hogy a többiek, paráztak-e, de én egy kicsit igen.

Milyen érzés volt hétvégéről hétvégére koncerteket adni?

Nagyon jó volt és azt kívánom, hogy minél több ilyen sűrű időszakunk legyen.

Közben megjelent az új lemezetekről az első videoklip. Milyen volt a fogadtatása?

Elég sokan megnézték és sok jó visszajelzést kaptunk, úgyhogy azt gondolom, hogy jó fogadtatásban részesült az anyag. Lakatos Márk nagyszerű munkát végzett, a többiek is így vélekednek róla. Köszönjük a Legenda Sörfőzdének a kiváló helyszínt, a statisztáknak a közreműködést és a Rockpagodának a szervezést. Bár ahogy a klipben is látható, mi is felkészülten érkeztünk, beletettünk apait, anyait.

Most már június van, a hétvégén Barcsra mentek, az eddigi leghosszabb túrátokra.

Nagyon várjuk már a fellépést, szeretnénk bizonyítani az ottani közönségnek. A kiváló Jackalhead zenekar társaságában csapunk egy fergeteges bulit az All in Rock Pubban. Korán indulunk, előtte egy kicsit lazítani fogunk a városban, talán ellátogatunk a fürdőbe is és az éjszakát is ott töltjük Barcson, hogy kipihenten induljunk haza.

A jövő hét végén pedig ismét klipet forgattok…

Így van, itt Győrben lesz az Amerika című dalunknak a forgatása. Ezt a klipet a Forgeron Stúdió csinálja majd, aki annak idején a Légy magad videónkat is csinálta. Őket kértük fel, mert annak idején is elégedettek voltunk a munkájukkal.

Aztán pihentek egy kicsit.

Igen, többen elmegyünk nyaralni, pihenni, mert kell az energia a következő időszakra. Beneveztünk a Színpadra Fel! győri tehetségkutatóra, amire nagyon készülünk, hiszen hazai pályán negyed óránk lesz meggyőzni a zsűrit, illetve a közönséget a felkészültségünkről. Utána pedig fellépünk a Bike Week Sirok-on, olyan zenekarok társaságában, mint a Road, a Blues Company, a Kottán Kívüliek és az Andörkaver. Várunk mindenkit szeretettel oda is, hatalmas buli lesz.

Sok sikert kívánok  a koncerteken és eredményes felkészülést a versenyre!

Szólj hozzá