Várakozni Tilos?

A Várakozni Tilos! zenekar weboldala kicsit mostohagyereknek számított az elmúlt pár hónapban, mert minden hír a közösségi médiában volt csupán olvasható a bandáról. Most azonban a varakoznitilos.hu olvasói is kapnak új információkat. Mi újság veletek? Függ Gergely válaszol:

– Legutóbb május elején beszéltünk, az tényleg elég régen volt. Az a hónap igazán mozgalmasra sikeredett, több fellépésünk is volt, amik elég jól sikerültek. Voltunk zenekari fotózáson is, Győr csodálatos belvárosában készítette el Teremi Péter barátunk a képeket a zenekarról. Aztán júniusban voltunk Sopronban, amivel nagy vágyunk teljesült, mivel régóta szerettünk volna a Hűség Városában fellépni. Hegyeshalomban is jártunk, szuper bulit csaptunk, aztán kitört a nyár és egyszerűen nem tudtunk fellépni sehol. Szerencsére augusztus végén Kapuváron újra felléphettünk, az a buli már nagyon kellett a zenekarnak. Szeptember 2.-n pedig Győrben a Bisinger sétányon újra hazai pályán voltunk. 

A TikTok-on is fennvagytok. Mi is az a VT!TV?

– Elég régóta töltünk fel kisvideókat a bandáról, a fiatalabb generációt itt érjük el igazán. A VT!TV (Várakozni Tilos! TV)igazából csak annyi, hogy neve legyen a gyereknek. Egy kísérleti és az első adást adtuk le eddig, még gyerekcipőben jár a dolog, de igyekszünk emelni a színvonalat. Itt csak miniinterjúkat csinálunk egymással, és ezekbe rejtjük el az információkat a zenekarról.

Szolnokra is mentetek volna, de aztán az utolsó pillanatban meghíusult a túra…

– Szeptember 10.-én sajnos nem indulhattunk el a Tisza partjára, és ez több szempontból is érzékenyen érintette a zenekart, mert nagyon meg voltunk indulva. Pár nappal a buli előtt azonban a Sárga Söröző tulajdonosa úgy döntött, hogy mégsem rendezi meg az eseményt. Ráadásul ez lett volna a próbabulija a Wicky Black Managerirodának, mivel hamarosan elkezdődik egy közös munka velük, amit izgatottan várunk.

Amikor legutóbb beszéltünk, még Miletics Ádám volt a koncertszervezőtök…

– Ádám nagyszerű munkát végzett, amikor ráért. Hálásak is vagyunk Neki, mert a szülinapi bulinkat, a kunszigeti, soproni és a hegyeshalmi bulikat is ő szervezte. De korrekt volt és elmondta, hogy a munkája nem teszi lehetővé, hogy velünk is minőségi munkát csináljon a továbbiakban. Viszont a Merch-el továbbra is ő foglalkozik majd és egyébként is a barátunk.

És honnan jött a Wicky Black Manageriroda?

– Wickyvel és Lacival februárban találkoztunk először, amikor a Rockpagodában készítettek velünk egy interjút. Elégedettek voltunk az eredménnyel, de akkor még nem gondolkodtunk szorosabb együttműködésben. Aztán amikor Ádám szólt, hogy neki nem fér bele a koncertszervezés, úgy határoztunk, hogy egy kísérletet megér. Aztán a szerződés előtt a szolnoki fellépés lett volna a főpróba, ami sajnos meghíusult. Aztán lett volna egy rádióinterjú a SztrádaRádióban, azt meg az időjárás húzta keresztül, mivel Budapest egy részét elöntötte a víz és a folyamatos áramszünetek miatt nem volt értelme nekiállni. Már az autópályáról fordultunk vissza. Ezt a lehetőséget is a WBM-nek köszönhettük. Szerencsére ez az interjú, október 20.-n pótolva lesz, szóval ők nem csak koncerteket szerveznek nekünk, hanem egyéb manageri munkákat is elvégeznek helyettünk.

Októberben ismét lesz pár fellépésetek…

– Igen, szerencsére. 15.-n szombaton Győrben a Kozi Drinkbárban lépünk fel, 21.-n pénteken Nagyvázsonyba a Kinizsi Sörözőbe lépünk színpadra, 22.-n szombaton pedig Budapesten a Legenda sörfőzdébe egy nagyszabású jótékonysági rendezvényen veszünk részt. Akinek kedve támad minket élőben is megnézni, annak lesz rá lehetősége.

Köszönöm a válaszokat!

Szólj hozzá