Ismét költözik a Várakozni Tilos!

 

Új hír a zenekar háza tájáról, hogy költözik a csapat. Majdnem másfél évig próbáltak a Betonban a srácok, de ennek októbertől vége. Függ Gergelyt, a csapat frontemberét kérdeztük, hogy mi vezetett az újabb költözéshez:

  • Mielőtt rátérnék az okokra, szeretném leszögezni, hogy nagyon szerettünk a Betonban. Alíz, Gyula és Csabi végig korrektek voltak velünk, mindenben partnerek voltak és sokat segítettek a tanácsaikkal és a kapcsolataikkal is. Imádtuk a nyüzsit, rengeteg zenész kollégát ismertünk meg és jókat dumálgattunk a próbák szüneteiben, ráadásul szuper programokat hoztak ide a győri közönségnek és nem csak zenei téren. Nem véletlenül hívják a helyet a Győri Underground Központjának. Nagyon bízom benne, hogy a jó kapcsolatunk ezután is megmarad. Viszont kaptunk egy olyan lehetőséget, amit pénzügyi szempontból nem utasíthattunk vissza és ez volt az egyik ok, ami az újabb költözéshez vezetett. Nem mondom azt, hogy a Betonban drága lenne egy próbaterem bérlése, de éves szinten százezreket spórolunk majd ezen, amit a promócióra és a marketingre kívánunk fordítani. A másik ok sokkal prózaibb: mivel viszonylag sokat koncertezünk, ezért nem mindegy, hogy milyen magasra és milyen messze kell pakolnunk, mert a Bálinton kívül mindenki túl van már a negyedik X-en.

Egyből beköltöztetek az új helyre, vagy át kellett alakítani az igényeiteknek megfelelően?

  • A takarítás után még kellett oldani a hangszigetelést és az, hogy a hang ne pattanjon vissza a falakról. Ezt a feladatot sikeresen megoldottuk Boros Lali szakmai irányítása mellett. Igazán jól ment a munka, ritkán csinálunk a zenélésen kívül mást is együtt és én ezt rendkívül élveztem. A héten az átalakítás miatt nem próbáltunk, úgyhogy csak a következő gyakorláson dől majd el, hogy mennyire dolgoztunk jól.

Sok sikert kívánok a továbbiakban, remélem az új próbateremben is hasonlóan jó dalok születnek majd, mint a korábbiak.

  • Köszönjük szépen! Addig is hallgassatok meg minket hétvégén Csornán a Pipitér Kisvendéglőben, illetve Győrben a Dongóban, ahol a Blues Company előtt lépünk fel.

 

Szólj hozzá