Februárban mindig történik valami

A múlt hónap mozgalmas volt a zenekar számára. Végre ismét a színpadon ünnepelhette meg a csapat az együttes szülinapját, ráadásul egy kétnapos rendezvényen, ahol a Várakozni Tilos! mellett kiváló bandák szórakoztatták a nagyérdeműt. Mindkét nap volt tombolasorsolás értékes nyereményekkel és az édesszájú rockereknek tortákkal kedveskedtek. A Blues Company nem hazudtolta meg magát, Blöróék fantasztikus hangulatot teremtettek pénteken, de a szombathelyi Új Nemzedék is igazán pörgős Rock’nRoll-al jelentkezett. Itt az ünnepelt indította a napot egy rövid, de tömör show-val, ahol az igazi csúcspont a jelmezben előadott Ballag a katona R-Go átdolgozás volt.

A szombati napot a Vadvágány zenekar indította, akik fiatalos lendületükkel sok fiatalt nyertek meg a rockzenének és pörgős műsorukkal jelezték, hogy ha bulizni kell, akkor lehet rájuk számítani. Utánuk következett a HungaRock zenekar, akiket a győri rockereknek nem igazán kell bemutatni. Egy tecnikai probléma miatt sajnos rövidebb műsort kellett előadniuk, azonban ismét bebizonyították, hogy a nagy magyar rock-klasszikusok nem mentek még ki a divatból. Az estét pedig az ünnepelt Várakozni Tilos! zárta immáron egy hosszabb, késő éjszakába nyúló produkcióval, ahol szinte az összes új daluk színpadra került.

A következő hétenvégén Szentendrén adott közel kétórás interjút a banda, amit a házigazda Rockpagoda élőben közvetített a Facebook oldalán, majd aznap este Kunszigeten adott egyórás koncertet. A program itt is a banda legsikeresebb dalaiból és néhány közkedvelt feldolgozásból állt össze.

Szólj hozzá