Februárban mindig történik valami

A múlt hónap mozgalmas volt a zenekar számára. Végre ismét a színpadon ünnepelhette meg a csapat az együttes szülinapját, ráadásul egy kétnapos rendezvényen, ahol a Várakozni Tilos! mellett kiváló bandák szórakoztatták a nagyérdeműt. Mindkét nap volt tombolasorsolás értékes nyereményekkel és az édesszájú rockereknek tortákkal kedveskedtek. A Blues Company nem hazudtolta meg magát, Blöróék fantasztikus hangulatot teremtettek pénteken, de a szombathelyi Új Nemzedék is igazán pörgős Rock’nRoll-al jelentkezett. Itt az ünnepelt indította a napot egy rövid, de tömör show-val, ahol az igazi csúcspont a jelmezben előadott Ballag a katona R-Go átdolgozás volt.

A szombati napot a Vadvágány zenekar indította, akik fiatalos lendületükkel sok fiatalt nyertek meg a rockzenének és pörgős műsorukkal jelezték, hogy ha bulizni kell, akkor lehet rájuk számítani. Utánuk következett a HungaRock zenekar, akiket a győri rockereknek nem igazán kell bemutatni. Egy tecnikai probléma miatt sajnos rövidebb műsort kellett előadniuk, azonban ismét bebizonyították, hogy a nagy magyar rock-klasszikusok nem mentek még ki a divatból. Az estét pedig az ünnepelt Várakozni Tilos! zárta immáron egy hosszabb, késő éjszakába nyúló produkcióval, ahol szinte az összes új daluk színpadra került.

A következő hétenvégén Szentendrén adott közel kétórás interjút a banda, amit a házigazda Rockpagoda élőben közvetített a Facebook oldalán, majd aznap este Kunszigeten adott egyórás koncertet. A program itt is a banda legsikeresebb dalaiból és néhány közkedvelt feldolgozásból állt össze.

2 Replies to “Februárban mindig történik valami”

  1. You are such a great author. I can see your point clearly! Thanks for sharing this lovely article. By the way, what about super hero tv series, you know like The Flash from DC Comics? Will be lovely if you have review about that as well. Thank you!

Szólj hozzá