Végre ismét a színpadon a Várakozni Tilos!

….nem is akárhol, a budapesti S8 Underground Klub Black termében lépnek fel a srácok október 24.-n szombaton. A banda eddigi utolsó koncertje még szeptember elején volt Győrben, azóta csupán a próbateremben zenélhettek együtt. Szeptember közepén három buli is elmaradt a járványhelyzet miatt, ráadásul, amikor pedig felkéréseket kapott az együttes, akkor a zenekar egyik tagja „szoros kontaktálás” miatt hatósági karanténba került, így azokat nem vállalhatták el.

A budapesti fellépés több szempontból is fontos a Várakozni Tilos! számára, hiszen a koncertről kép- és hanganyag is készül majd. Ha jól sikerül minden, akkor még az idén szeretné a banda kiadni a koncertanyagot. Az egy órás műsorba 14 dal került, az Elhagyottan című első lemezről 6 számot játszanak el a srácok, a többi 8 dal pedig még nem került korábban kiadásra, bár az együttes Youtube csatornáján fent lévő korábbi felvételeken meg lehet hallgatni azokat is.

Sok szeretettel vár minden rockrajongót a Várakozni Tilos!, október 24.-n az S8-ba, ahol a Black terem színpadán 21:40-től lépnek fel a srácok. Jegyek elővételben megvásárolhatóak az S8 Facebook oldalán keresztül 800 Ft-ért, illetve a helyszínen 1500 Ft-ért.

Szólj hozzá