Fellépések közt… Kóbor Istit kérdeztük

Március közepéig nyolc koncerten vagytok túl idén. Mik a tapasztalataid?

Bevallom őszintén, magam sem hittem volna, hogy gyakorlatilag mielőtt még igazán beilleszkedtem volna a zenekarba, máris hétről hétre bombáznak az új koncert dátumokkal. Egészen elképesztő hangulatú bulikon vagyunk eddig túl, és eközben megállás nélkül telik a naptár. Csak így tovább….

Ha ki kéne emelned hármat, melyiket emelnéd ki és miért?

Mindenképpen kiemelném a legelső, számomra bemutatkozó kapuvári koncertünket, ami szuperül sikerült. Szintén megemlíteném a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Club-beli fellépésünket, ahol remek hangosítással, nagyszerű közönséggel már a szomszédos országban is letettük a névjegyünket. Ennek eredményeként áprilisban újra mehetünk oda. Tök jó basszus!!

De mindezek felett a legkiemelkedőbb a legutolsó bulink, amit Győrben a Koziban játszottunk egy 2 órás önálló est keretében. Gyakorlatilag teltházat csináltunk és alig akartak haza engedni minket.

Lesz olyan fellépés, amit különösen vársz?

Hú de még mennyire! Több is lesz, de ha egyet kéne kiemelni, akkor kiemelek kettőt. Május 13. Győrújbaráti Jótékonysági Motoros Találkozó és július 27. Siroki Motoros Fesztivál

Nem kisebb nevek társaságában játszunk ezeken a rendezvényeken, mint a Blues Company, Ossian, Lord, P.Mobil, Pokolgép, Zorall, Road,… és még sorolhatnám. Menő lesz nagyon!

Elkészült az új lemez, a napokban meg fog jelenni előzetesként az Amerika című dal róla. Neked, hogy tetszik?

Nem titok, hogy a kedvenc nótám az új lemezről, úgyhogy én már nagyon várom a megjelenést, de főleg a közönség reakcióját. Azt el szabad árulni, hogy ebből a dalból videoklipet is forgatunk a nyáron? Na mindegy már elárultam…

 

Szólj hozzá

hu_HU