A kilencedik hónapban

Hogy telik a szeptember? Ezt a kérdést tettük fel Gergőnek, a banda énekesének…

Köszönjük, jól. Szerencsére akadtak és akadnak is történések a banda körül.

Részleteznéd?

Először is nagyon készültünk a II. Himodi Rockbúcsúra, ami végül kiválóan sikerült. Jól éreztük magunkat a színpadon, aktív volt a közönség is és a szervezők is nagyon kitettek magukért. Úgy gondolom, hogy fogunk még együtt dolgozni velük. Aztán sikerült bekerülnünk a 12.Arrabona Légvédelmi Rakétaezred nyílt napjának a programjába is, ami nagyon nagy élmény volt nekünk. Lajos itt töltötte sorkatona idejét a nyolcvanas években, Pisti közel húsz évet volt itt hivatásos katona, én pedig a mai napig a Pállfy Miklós laktanyában dolgozom. Gabinak és Bálintnak is tetszett a rengeteg látnivaló, a kilátogató érdeklődők is jól fogadták a műsorunkat. Talán néhányukkal majd találkozunk is későbbi Várakozni Tilos! bulikban. A hétvégén pedig irány a Dongó, ahol a Blues Company előtt vendégeskedünk.

 A fellépéseken kívül, van valami más híretek is?

Miletics Ádám elkezdte a munkát a zenekarral, mint koncertszervező. Ennek már vannak kézzelfogható eredményei is. Többek között februárra egy igazán nagy szülinapi bulit tervez, aminek a forgatókönyve még kidolgozás alatt áll, de már most látszik, hogy nem hétköznapi esemény lesz. Azon kívül tervezzük már az új lemez-t is, a dalok nagy része már elnyerte a végleges formáját. Remélem, hogy Matula Csabi el tudja vállalni majd a felvételek és a keverés elkészítését. Mindenképpen szeretnénk a marketing tevékenységeinken is erősíteni, mert a mai zenei túlkínálatban nem elég, ha jól zenélsz, azt a lehető legtöbb fórumon el kell juttatni a rockzenét szerető közönségnek. És kiadó nélkül ez nem igazán egyszerű dolog. De amit tudunk, azt beletesszük.

Búcsúzóul, mi várható októberre?

Két fellépésünk biztosan lesz, egy Répcelakon, ahová visszamegyünk, egy pedig Hegyeshalomban, ami új helyszín a zenekar életében. Más konkrétum még nincs, de bármi megtörténhet. 

Szólj hozzá