2 évesek lettünk!

Nagyszerű bulin van túl a zenekar, február első napján ünnepelték meg a fiúk a banda megalakulásának a második évfordulóját. A valódi jubileum csak negyedikén jött el, de a zenekar és a stábtagok nem ittak előre a medve bőrére, mert igazán nagy az összhang a csapaton belül és ezt a színpadon is bizonyították.

Egy rövid, de hatásos intrót követően belecsaptak a húrokba a srácok és egy másfél órás, dinamikus műsorral szórakoztatták az egybegyűlteket. Lajos adta a ritmust, Pisti pedig feszesen bőgőzött az este folyamán. Lali most nem szaggatta a húrokat, viszont jól szólózott, Bálint meg hozta azt a pontos játékot, ami mindig is jellemezte. Gergő szenvedélyesen énekelt, igazi frontemberként szinte mindenhol ott volt a színpadon.

A kötelező ráadás után pedig jött a meghirdetett tombolasorsolás. Amíg a Blues Walkers együttes felpakolt a színpadra, addig jó pár üveg bor, pezsgő és desszert, valamint masszázskupon is gazdára talált. A fődíjat, a VIP CAR Autósiskola 45 ezer forint értékű felajánlását végül Horváth Tamara nyerte el.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A meghívott vendégzenekarokkal sem lőtt mellé a csapat, hisz a Blues Walkers és a Sweet Hell Rock Band is színvonalas műsorral szórakoztatta a közönséget és a Várakozni Tilos! tagjait.

A hónapban még két fellépés vár a zenekarra, 15.-én Pápán, 29.-n Szombathelyen játszanak.

Hozzászólás