Boros Lajos kilépett a zenekarból

Május tizennyolcadikán, nemsokkal az első lemezünk megjelenése előtt hideg zuhanyként ért minket Boros Lajos gitárosunk döntése, miszerint nem kívánja folytatni a közös munkát velünk a zenekarban. Szó szerint idézve: „Munka és magánéleti dolgaim miatt nem tudok 100%-t nyújtani a csapatnak és nem szeretném, hogy ez a banda rovására menjen. További sok sikert kívánok nektek a jövőben, megértéseteket köszönöm.”

Május 15.-n próbáltunk közösen utoljára, akkor beszélgettünk a zenekar jövőjéről, az elképzelésekről. Amikor kijöttem a próbateremből, nem gondoltam volna, hogy akkor egy korszak véget ért. A bejelentéssel az album megjelenése miatt vártunk. – nyilatkozta Függ Gergely énekes.

 

Boros Lajos meghatározó tagja volt a Várakozni Tilos!-nak. 2018 március 21.-n egy győrszemerei próba után csatlakozott a zenekarhoz, amikor is jelentkezett a banda hirdetésére. Közvetlenségével hamar belopta magát a zenekar akkori tagjainak a szívébe. Már az első próbán megmutatta mire képes: eljátszotta a csapatnak egy ötletét, amiből aztán az Éber Álmok című dal született, mely hallható az együttes első lemezén is. De olyan számok zenéje is hozzá köthető, mint a Legyen pia, nő és erő, valamint a Fuss az életedért!. Bálint csatlakozása után pedig közösen szerezték a Légy magad! című dalt. A balkezes gitáros, aki pörgős szólóival hamar megmutatta képességeit, pár nap híján huszonhat hónapig töltötte be ezt a posztot a Várakozni Tilos!-ban. Összesen huszonnyolc koncerten lépett színpadra az együttesben, mindössze egy répcelaki bulira nem tudott eljönni, mert éppen akkor egy osztálytalálkozón volt jelenése. Négy próbateremben dolgozott a bandával.

Barátságban váltunk el, nincs köztünk harag. A Várakozni Tilos! mindig is hálás szívvel gondol majd vissza az együtt töltött évekre. Az anyagi dolgainkat is megbeszéltük, a lemez és a közösen írt nóták jogdíjaiból természetesen megkapja majd a rá eső részt. Jó egészséget, jó szerencsét, magánéletében boldogságot kívánunk! Köszi mindent!

Szólj hozzá