A zenekarról

Várakozni Tilos!, mert az idő halad…

Minket a zenélés tölt fel a hétköznapokban energiával és ezt szeretnénk megosztani másokkal is mindaddig, amíg örömet okoz.

Tagjaink:

Függ Gergely – Ének

Bölcsföldi István – Basszusgitár Boros Lajos – Szólógitár Szűcs Bálint – Gitár Szemeti Lajos – Dob

Névjegy

A Várakozni Tilos! egy győri rockzenekar. Az együttes 2018 februárjában alakult, elsősorban saját dalokat játszik, de néhány feldolgozást is műsorra tűz.


Életrajz

A Várakozni Tilos! rockzenekart Bölcsföldi István, Szemeti Lajos és Függ Gergely alapította 2018. február 04.-n Győrben. A zenekar jelenlegi felállását 2018 október 3.-n érte el, amikor Boros Lajos után Szücs Bálint is csatlakozott az együtteshez.

A banda első koncertjét 2018. október 26.-n Győrben adta a Kate’s Music Pubban és azóta rendszeresen színpadra lép, ahol rockfeldolgozások mellett saját dalokat is játszik. 2019 tavaszán egy ötszámos demóanyagot készített az együttes, aminek egyik szerzeményével negyedik helyezést ért el a RockRádió Tehetség Támogató Versenyén.

A Várakozni Tilos! története során többször költözött, leghosszabb ideig a győri Underground Központjában, A Beton-ban próbált, október végén pedig egy új helyre tette át a székhelyét.

A banda 2109. őszén egy 10 állomásos miniturnét csinált, ahol 7 városban, 8 helyszínen lépett fel. A folyamatos fellépések mellett egy EP felvétel elkészítése a cél 2020 elején, melynek az előkészületei már zajlanak.