Karanténban történt

Az elmúlt másfél hónap csendesre sikerült a Várakozni Tilos! zenekar számára. Márciusban még sikerült Tatán és Zalaváron is fellépni, de utána égészen mostanáig 4 koncertünket is le kellett mondani vagy áttenni másik időpontra. Sorrendben Budapest, Mosonmagyaróvár, Kapuvár és Győr is Várakozni Tilos! buli nélkül maradt és nagyon úgy néz ki, hogy augusztus végéig le kell mondanunk az élő fellépésekről a korlátozások miatt. Most, amikor már lassan elkezdhetnénk újra együtt próbálni, újabb nem várt esemény tett keresztbe a csapatnak. A hét közepén Gergőt a fizika törvényei vitték le a lépcsőn a lábai helyett és egy időre kidőlt a sorból. Reményeink szerint hamar visszatérhet majd az együttesbe.

Bálint a napokban teszi le az érettségi vizsgáit, neki ezerrel szorítunk. A többiek pedig a polgári foglalkozásukban igyekeznek ellátni a feladatukat. Az elmúlt hetekben kicsit próbáltunk újítani a zenekar brandjén, ezért megbíztuk Koczor Ádámot, aki a Kelladekornál dolgozik és nem mellesleg zenészkolléga, hisz Ő az Eszkimó
együttes dobosa. Első körben elkészült a banda új logója, amit a Facebook és Instagram oldalunkon, valamint a Youtube csatornánkon is láthattok már. Nekünk tetszik és hamarosan elkészül már a lemezünk borítója is, aminek a hiánya az egyetlen akadálya annak, hogy az első lemezünk az online zenecsatornákon megjelenhessen. Egy-két dal erről a lemezről már szerepelt a Rockrádióban, a Rockerrádióban és a Rockparadicsom Rádióban, de igazán a teljes lemezt várjuk.

Leave a Reply